City FC zonder Kip tegen Jong FC Utrecht

Geschreven door Redactie

Ad-interim trainer Ole Tobiasen van Almere City FC kan vrijdagavond tijdens de uitwedstrijd tegen Jong FC Utrecht geen beroep doen op Ricardo Kip. De aanvallende middenvelder viel afgelopen maandag tijdens de thuiswedstrijd tegen Helmond Sport uit met een hamstringblessure.

Naast Ricardo Kip zijn doelman Joshua Smits, Joedrick Pupe en Ruggero Mannes (enkel) ook nog altijd geblesseerd.


Almere City FC is na de derde zege op rij van afgelopen maandag (3-0 winst tegen Helmond Sport) gestegen naar de 6e plek van de ranglijst. Jong FC Utrecht is de hekkensluiter van de Keuken Kampioen Divisie.


Volgens doelman Agil Etemadi is het zaak Jong FC Utrecht niet te onderschatten: “We moeten scherp blijven. Als je 2x achter elkaar verliest, je kan zo maar weer 12e staan”.

Onze Ambassadeurs