Gek op wetenschap in het Klokhuis in Almere!

Gek met wetenschap? Vind je het leuk om proefjes te doen en ben jij een professor in de dop? Kom dan deze meivakantie naar het Klokhuis in Almere Poort. In de roze taart is er namelijk van alles te beleven!

Op woensdag 24 april komt er een heuse professor naar het Klokhuis met een workshop ‘de wetenschap van detectives’. Zou je later ook bij de politie of recherche willen werken? Samen met de professor van Mad Science begin je met het speurneuzen. Leer hoe je vingerafdrukken moet bestuderen, onbekende poeders te analyseren en tandafdrukken te bekijken. Maak een duidelijk profiel van de dader en je bent een grote hulp voor de recherche! Deze workshop is voor kinderen tussen de 6 en de 10 jaar.

En ben je niet zo’n detective maar maak je liever iets lekker geurends? Kom dan naar de workshop douchegel maken voor kinderen van 4 t/m 12 jaar op woensdag 1 mei! Leonie laat je zien hoe je van natuurlijke materialen een heerlijke zeep kunt maken! En bedenk je ook een leuke naam voor jouw nieuwe zeeplijn?

Workshops in het Klokhuis kunnen gereserveerd worden via de website van Stad & Natuur www.stadennatuur.nl.


Onze Ambassadeurs