Inspirerend evenement op MBO College Poort tijdens Nationale Secretaressedag

Geschreven door Paula Blesing

Op donderdag 18 april organiseren de Nederlandse Vereniging van Directie- en managementondersteuners, de nieuwe bibliotheek en RNC Events in samenwerking met MBO College Poort, een bijeenkomst ter gelegenheid van Nationale Secretaressedag.

Managementondersteuners uit heel Flevoland komen bijeen om inspiratie op te doen en hun kennis te vergroten. Het thema dit jaar is: Jij bent de toekomst!

Programma en sprekers  

Tijdens dit evenement kunnen de managementondersteuners een interessant programma volgen. Zo zal Secretary Plus de keynote lezing verzorgen. De naam van de mystery speaker maken we heel binnenkort bekend! Tijdens de workshop ‘De visuele verbinding’ van Corina Evers van Virtual Focus leer je hoe je een presentatie visueel aantrekkelijk maakt. Brigitte Hulscher van Hulscher Change Management geeft een workshop waarbij ze managementondersteuners de handvaten geeft om zich staande te houden binnen een rol die continu verandert en innoveert. Jannie Oosterhof, Annemieke van Elst en Ingrid Rampersad van IMA Netherlands vertellen in hun presentatie alles over de verschillende manieren van netwerken. Het programma wordt feestelijk afgesloten met een borrel.

Inschrijven  

Wil jij ook geïnspireerd worden en de handvaten krijgen om als managementondersteuner zo goed mogelijk de regie te houden in een wereld die razendsnel veranderd? De netwerkbijeenkomst vindt plaats op donderdag 18 april 2018 van 13.30 uur tot 17.30 uur bij MBO College Poort, Winterspelenplein 25 in Almere Poort. De kosten voor deze bijeenkomst bedragen € 20,- per persoon. Inschrijven kan via www.nvdsecretaresse.nl


Onze krant nog niet ontvangen?