Ook Excelsior Maassluis te sterk voor Jong Almere City

Geschreven door Redactie

De voetballers van Jong Almere City hebben zaterdagmiddag in het eigen Yanmar stadion met 1-3 verloren van Excelsior Maassluis.

Tobias Kleijweg scoorde in de 38e minuut de 0-1 voor de club uit Maassluis en dit was tevens ook de ruststand. Na rust liepen de gasten verder uit door doelpunten van Seku Silah en Vincent van den Berg.

Een eigen doelpunt van Tobias Kleijweg bracht nog wat hoop voor de Almeerders maar omdat er verder niet meer werd gescoord waren de drie punten voor de gasten uit Maassluis. Jong Almere City kan door deze nederlaag degradatie uit de Tweede Divisie bijna niet meer ontlopen. Alleen als Jong Almere City de laatste vijf wedstrijden wint en Jong Sparta alles verliest handhaven ze zich in de Tweede Divisie.Onze krant nog niet ontvangen?