Scouting Novo Mundo wilt eigen plek

Geschreven door Redactie

Novo Mundo is een scoutinggroep in Almere, die nu opzoek is naar een eigen plek. Om dit te kunnen verwezenlijken zoeken zij een groep enthousiastelingen die hen daarbij kan helpen.


Momenteel zitten zij in buurtcentrum Amerika aan de Henry Stanleystraat in Poort. Alleen zijn ze daar nu té groot voor, en zoeken zij een andere plek. Zij dromen van een eigen clubhuis in Poort. Daarom zoeken zij nu mensen op het projectteam te versterken. 

Het gaat om verschillende teams. Zij zoeken mensen voor communicatie, financiën, techniek, vergunningen en coördinatie. Kennis en ervaring is welkom, maar enthousiasme en motivatie voor het bijdragen aan een nieuw clubhuis is even belangrijk.

Scouting Novo Mundo draait op vrijwilligers. Het is de bedoeling dat iedereen die binnenkomt zich welkom voelt zodat er een familie sfeer ontstaat. 

Aanmelding kan via thomas@scoutingnovomundo.nl