Gezocht: Financieel adviseur SNS Bank Almere

Geschreven door Redactie

Voor SNS staat persoonlijk contact op één. Als Financieel Adviseur in onze winkel help jij  klanten met financiële vraagstukken in de breedste zin van het woord, je geeft voornamelijk advies over hypotheken.

Daarnaast geef je ook advies over betalen, sparen en verzekeren. 

Je bouwt lange termijn relaties op met bestaande klanten en je genereert actief nieuwe  klanten. Je bent een echte netwerker en gedreven om de klant optimaal te bedienen, onder andere via onze dienst Eén-tweetje. 

Jouw kwaliteiten

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Minimaal 2 jaar ervaring met het geven van financieel (hypotheek)advies en aantoonbare ervaring in het opbouwen en onderhouden van een klantenportefeuille;
  • Diploma’s WFT Basis, WFT Hypotheken, WFT Vermogen (incl. PE Plus en PE Actueel) is een must en je bent bereid om binnen 1 jaar na indiensttreding het Diploma Erkend Hypothecair Planner (AHP/LHP) en WFT Inkomen te behalen;
  • Je woont in de omgeving en hebt bij voorkeur een sterk netwerk in deze regio;
  • Je hebt een flexibele instelling.

Dit krijg je ervoor

Als jij gemotiveerd en met plezier naar je werk gaat, plukken klanten en collega’s daar  de vruchten van. Daarom krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw werk en loopbaan zelf in te richten. Wil je een opleiding volgen? Jouw innovatieve idee pitchen? Kom maar op! 

Wil je meer weten?

Neem dan telefonisch contact op via 06-81445180 óf stuur direct jouw CV met motivatiebrief naar: danitsja.dirkmaat@sns.nl.

Onze krant nog niet ontvangen?