Kruising Gooiseweg Larserweg binnenkort dicht voor asfaltering

Geschreven door Redactie

Het kruispunt van de Gooiseweg en Larserweg gaat 3 mei een weekend dicht in verband met asfalteringswerkzaamheden. Van vrijdag 3 mei 20:00 uur tot maandag 5 mei 05:00 uur is de kruising en een deel van de Larserweg afgesloten.


Het kruispunt krijgt dat weekend een nieuwe laag asfalt. De noordbaan van de Larserweg wordt helemaal opnieuw geasfalteerd. Deze werkzaamheden stonden eigenlijk al gepland voor november vorig jaar. Omdat het toen steeds slecht weer was, werden ze meerdere keren uitgesteld. 


Wie tijdens de werkzaamheden vanuit Lelystad naar Harderwijk wil, kan omrijden via de Vogelweg-Roerdompweg-Spiekweg. Vanuit Biddinghuizen naar Lelystad moeten bestuurders via de Swifterweg en Rietweg omrijden. Verkeer vanuit Zeewolde of Harderwijk richting Biddinghuizen heeft geen last van de werkzaamheden.