Leonie Stegink staat in de erelijst van FHM500!

Geschreven door Redactie

Leonie Stegink (32) staat in de erelijst van FHM500 voor de 500 mooiste vrouwen van Nederland! 

Van befaamde modellen en tv-persoonlijkheden tot Instagram beauty’s en knappe meisjes uit jouw eigen stad. Bekend én onbekend.

For Him Magazine

FHM Magazine is hét tijdschrift dat jarenlang de schappen sierde met covers van de mooiste vrouwen ter wereld. Het magazine legt haar aandacht op het gebied van vrouwen, auto's, games, gadgets en fashion. Precies alle onderwerpen die mannen interesseren. 

Zomer 2013 is het magazine ook online gepubliceerd waarbij exclusieve print specials per jaar uitgebracht werden zoals de FHM500. De FHM500 is hét tijdschrift met de erelijst van de allermooiste 500 vrouwen van Nederland. Leonie Stegink, de dochter van de Almeerse Willem Stegink, staat wederom genomineerd voor 2019!

Claim to fame:
Leonie heeft ogen waarin je verdrinkt, natuurlijk verdient ze met deze knappe kijkers ook haar brood. Want zoals verwacht is deze blondine model!

Jij bepaalt wie er in de lijst komt. Stem dus als de wiedeweerga op jouw favoriete vrouw en stuw je favoriet naar een knappe notering in de FHM500! Klik op deze link om naar de pagina van Leonie te gaan en breng je stem uit!

Leonie doet mee aan Lock me Up!

Leonie zet zich samen met haar vader Willem Stegink in voor Lock me Up - Free a Girl! 

Tijdens deze 9e editie laten Leonie en Willem zich opsluiten in een hokje bij Brasserie Julia van 1 bij 2 meter om aandacht te vragen voor kinderprostitutie. De hokjes staan symbool voor de hokjes in Indiase bordelen. Leonie laat zich bewust 12 uur lang opsluiten en wilt minimaal € 2.500 gaan ophalen.

Free a Girl

Free a Girl bevrijdt wereldwijd jonge meisjes die gedwongen worden tot prostitutie. Naast de bevrijdingen wordt er keihard gewerkt aan preventie, het aanpakken van straffeloosheid, lobby & advocacy, rehabilitatie en de re-integratie van deze meisjes. 

Free a Girl werkt samen met 14 partnerorganisaties in India, Nepal, Bangladesh, Thailand, Laos, Irak, Brazilië en Nederland. De afgelopen 11 jaar heeft Lock me Up bijgedragen aan de bevrijding van meer dan 4.300 meisjes.  

Ga jij met Leonie de strijd tegen kinderprostitutie aan? 

Je kunt Leonie steunen door te doneren op haar persoonlijke Lock me Up - Free a Girl pagina! Klik hier om doorverwezen te worden naar haar pagina.