Cultuurfonds Almere komt met nieuwe reeks Culturele Zaken workshops

Geschreven door Do. You.

Ook dit jaar komt Cultuurfonds Almere met een reeks workshops. Onder de naam, Culturele Zaken.

Tijdens Culturele Zaken leren deelnemers alle ins en outs over ondernemerschap en cultuur. Niet in één avond natuurlijk. Iedere avond heeft een ander thema. Namelijk, Financiering, Van idee tot plan, Marketing, Pitch training en een avond waarop deelnemers zelf een workshop kunnen verzorgen.

Alle workshops zijn gratis toegankelijk en vinden plaats in De Glasbak, dat gevestigd zit in Muziekwijk, Lierstraat 21. De eerstvolgende editie vindt op donderdag 23 mei plaats vanaf 19.30 uur en staat in het teken van financiering. Tickets hiervoor zijn te krijgen via: czmarketing.eventbrite.nl.

Workshops

Heel 2019 kunnen deelnemers kennis opdoen over cultuur en ondernemerschap. De workshops zijn verspreid over het hele jaar en variëren van thema.

Op donderdag 23 mei vindt de derde editie plaats. Deelnemers leren dan hoe je een creatief product vermarkt middels marketing. In juni wordt er een pitch training gegeven, want nadat er een concreet plan is voor een project, is daar ook wat geld voor de uitvoering nodig. Na de zomer van 2019 kunnen deelnemers zelf een idee voor een workshop indienen en wordt er een workshop naar keuze gegeven. Culturele Zaken eindigt het jaar in oktober met een pitch battle. Alle workshops beginnen om 20.00 uur, deelnemers kunnen binnen lopen vanaf 19.30 uur.

Over Culturele Zaken

Terwijl Almere groeit, groeit de culturele sector mee. Dit komt omdat Almeerders steeds ondernemender worden binnen de culturele sector. Daarom organiseert Cultuurfonds Almere avonden waar culturele ondernemers terecht kunnen met alle vragen die zij hebben. De workshops vinden plaats in De Glasbak, dit is een theater en cultuurcentrum in Muziekwijk.

Over Cultuurfonds Almere

Cultuurfonds Almere wil een creatief en rijk cultureel leven aanwakkeren, want zij zijn ervan overtuigd dat een bruisend cultureel aanbod onze stad verrijkt. Als snelle en wendbare organisatie helpen zee Almeerse culturele sector sterker te worden en moedigen zij deze aan om (meer) samen te werken met collega-cultuurmakers en andere sectoren. Zij delen als partner graag kennis, het netwerk en expertise. Daarnaast vinden zij investeren in ondernemerschap, innovatie, talent en creativiteit een must.

Onze Ambassadeurs