Leden Dinerclub Nederland dineren "met elkaar" in thuis-restaurant

Maandelijks komen de leden van de DinerClub Nederland bij elkaar om te genieten van een hoogstaand culinair diner, een goed glas wijn (of ander drinken) en veel gezelligheid. Vanwege de maatregelen is het voorlopig niet mogelijk om de maandelijkse diner-sessies in mooie restaurants door te laten gaan. Maar Willem Miermans, de oprichter van de DinerClub Nederland, is niet voor één gat te vangen. Als verrassing liet hij bij alle leden een voortreffelijk driegangendiner thuisbezorgen zodat zij (samen met hun gezin), op afstand weliswaar, toch met z'n allen konden genieten van een mooie avond.

Het voorgerecht werd verzorgd door Carpaccio Almere en bestond uit een mooie Carpaccio schotel, aangevuld met een Italiaanse bol met boter en allioli. 


Het hoofdgerecht werd verzorgd door Brasserie Julia en bestond uit een overheerlijke Boeuf Bourguignon met groenten en aardappelpuree. Jammer genoeg mis je de mooie opmaak van je bord zoals in het restaurant, maar de smaak was er zeker niet minder om!


Het toetje werd verzorgd daar Ristorante BravaCasa en bestond uit een verse Tiramisu.

De ondernemers proostten virtueel met elkaar met een goed glas rode wijn, verzorgd door Bon Import. Het diner bracht de leden van de DinerClub in deze bijzondere tijden weer dichter bij elkaar!

Onze Ambassadeurs