Wereld Trekvogeldag

Zaterdag 11 mei is het Wereld Trekvogeldag. Er zijn daarom allerlei activiteiten te doen bij Natuurbelevingscentrum de Oostvaarders in Almere Buiten. 


Mensen kunnen vanaf 7 uur 's ochtends terecht tot 16:00. Van 12 tot 16 uur zijn er activiteiten voor kinderen. De overige uren zijn er andere activiteiten. 


Wat is er allemaal te doen die dag? Er is een uitgebreid programma! Er zijn foto excursies van de Oostvaardersplassen. Ook worden er lezingen gegeven door onder andere Nico de Haan, een vogelexpert. En zijn workshops en er is een foto expositie. Ook kun je er terecht voor een informatiemarkt. Denk hierbij aan informatie over vogels, verrekijkers en het ringen van vogels. 

Aan de kinderen is ook gedacht. De kleintjes kunnen op vogelsafari, vogelhuisjes timmeren en ganzenveerpennen maken. 


Toegang is geheel gratis, maar voor sommige activiteiten wordt tussen de 5 en 10 euro gevraagd. De kosten van een workshop kunnen tot 45 euro oplopen. 

Bent u met de auto? Er is genoeg parkeergelegenheid. Ook voor de fiets. Het adres is Oostvaardersbosplaats 1. Deze is te bereiken vanaf de Buitenring in Almere Buiten.Wij zijn jarig dus wij trakteren!
Doe mee en win mooie prijzen!
Bekijk hier alle prijzen