15 mei: RepairCafe Tussen de Vaarten

Geschreven door Redactie

Op woensdag 15 mei is het RepairCafe weer geopend in Buurtcentrum Cobra in Tussen de Vaarten. Het motto van het RepairCafe is "weggooien is zonde"!

Tegenwoordig is er ook een naaister actief bij het RepairCafe. U bent welkom met uw kleding voor knopen aanzetten, winkelhaak repareren of een naadje opnieuw stikken of andere kleine reparaties aan kleding. Ze doen geen nieuwe kleding,  daarvoor moet u bij de zaak waar u het gekocht heeft zijn, of bij een van de kleermakers in Almere aanbieden om te vermaken.

Als u overdag niet kan komen bent u welkom met uw defecte apparaten in buurthuis Cobra, zij gaan deze dan voor u proberen te repareren. Er zitten ook elektromonteurs die uw apparaten kunnen doormeten. Ze hebben veel onderdelen voor u op voorraad en kunnen het dan repareren terwijl u wacht. Ze doen het gratis, een fooi in de fooienpot is altijd welkom daar kopen ze o.a. gereedschap voor. Kijk voor meer info op de site repaircafe-almere.nl en op Facebook.

Voor klokreparatie bent u welkom in Kruidenwijk op iedere 1e Zaterdag van de maand in de Kringloper. Vanaf 13:00 tot 16:00 is daar een klokkenmaker aanwezig. 

Onze Ambassadeurs