Vandaag stappen Pedram Karami en Nicky van Grinsven in een kooi!

Het is vandaag de vierde dag van het Lock me Up evenement. Over een aantal minuten worden de deelnemers in de kooien geplaatst. 

Pedram Karami en Nicky van Grinsven gaan over enkele minuten de kooi in bij Brasserie Julia. Hier zullen ze worden opgesloten voor twaalf uur lang om zo veel mogelijk geld op te halen voor de stichting. 

Stichting Free a Girl zet zich in voor kinderprostitutie in de Indiase bordelen. De stichting kan bij elke €50 een meisje bevrijden.

De gehele week

De gehele week zullen verschillende deelnemers zich inzetten voor deze mooie stichting. Van maandag tot en met vrijdag zijn er verschillende activiteiten en artiesten die belangeloos komen optreden.

Pedram en Nicky zullen vanaf 10:45 uur een Bingo starten waarbij je je kunt aanmelden voor €5,- tevens kun je de VIP-TAFEL reserveren voor maar €10,-. Om het uur zal er een nieuwe bingo starten. Zorg dat je erbij bent want er zijn mooie prijzen te winnen voor jong en oud!

Houd onze pagina in de gaten voor de laatste updates!

Doneren

Wil jij alle deelnemers helpen de €25.000 te behalen? Doneer dan nu! Klik op de volgende link om te kijken wat je voor de deelnemers kunt betekenen!