Kom naar de slotavond van Lock me Up - Free a Girl!

Geschreven door Redactie

Vanavond is het eindelijk zo ver. De week van Lock me Up - Free a Girl in Almere wordt afgesloten met een knallend feest!

Heb jij vanavond nog niks te doen en heb je zin om je heupen los te gooien? Vanaf 17:30 uur is het groot feest bij Brasserie Julia!

Activiteiten en artiesten

Vanaf 17:30 uur begint de slotavond. Dan begint ook de bekendmaking van het eindbedrag en is de uitreiking van de cheque naar Lock me Up - Free a Girl. 

Er zijn optredens van onder andere Samantha Beij, Ramon Beense, Mario Broerse, Wesly Bronkhorst, Peter Strykes, Vince Collet, Remco Bourquin en Wouter van de Kamp!

Tevens is het eurodag op de kermis in Almere-Haven. Of je nu komt voor het spookhuis, de zweefmolen of Jumbo, de kermis staat garant voor plezier! Alle attracties zijn met MEGA korting te betreden. De kermis is open vanaf 15:00 tot 23:00 uur. Kom gezellig langs, er zijn activiteiten voor jong en oud.

Lock me Up - Free a Girl

De gehele week heeft Brasserie Julia in het teken gestaan van Lock me Up - Free a Girl. Tien deelnemers hebben zich twaalf uur lang laten opsluiten. Zij hebben hun vrijheid laten ontnemen om geld op te hangen voor meisjes in de kinderprostitutie. 

Onze Ambassadeurs