Jennie Lena op Seabottom Jazzfestival 2019

Geschreven door Redactie

Vanavond vond in het Agora theater in Lelystad het Seabottom jazzfestival plaats. Jazz wordt al sinds het begin jaren tachtig in Lelystad gespeeld en inmiddels is Seabottom niet meer weg te denken. Naast een grote verscheidenheid aan artiesten mocht het publiek van 20.30 tot c.a. 0.00 genieten van een fantastisch optreden van Jennie Lena.

Jennie is anders dan de rest! Haar zang is te omschrijven als rauw, ongepolijst en recht uit het hart. Velen zullen haar kennen van haar Blind audition in The Voice of Holland, daar zong zij "Who's Loving You" op een geheel eigen wijze. Het optreden trok internationaal de aandacht en de video van haar optreden ging viraal. Inmiddels is het optreden bijna 40 miljoen (!) keer bekeken!

Begin dit jaar is Jennie toegetreden tot de management-familie van The Class Company van onze Almeerse Irene Avogadri. Vorige week heeft Jennie haar akoustische Tour afgesloten. Ze heeft in totaal 15 shows gegeven in Rotterdam, Zoetermeer, Tilburg, Nieuwegein en nog 11 andere plaatsen. De tour was een groot succes!

In Lelystad kreeg Jennie het volledige publiek van hun stoelen. Er werd flink mee gedanst op de opzwepende muziek die op Jennie's natuurlijke manier werd gebracht. De energie die Jennie overbrengt op het publiek is bijzonder om mee te maken. Ze wisselt de nummers af met wat mooie grappen, waarbij ze ook niet schroomt om zichzelf op de hak te nemen. Ze bracht ook het nummer waarmee ze de halve finale bereikte van The Voice ten gehore. Het publiek liet hun waardering tijdens het nummer duidelijk merken aan Jennie!

Onze Ambassadeurs