Presentatie nieuwe hoofdsponsor FC Almere - COVEBO Uitzendgroep

Geschreven door Redactie

Zaterdag is de nieuwe hoofdsponsor van FC Almere gepresenteerd. COVEBO uitzendgroep heeft zich verbonden aan de Zaterdag 1 en de Jeugdselecties.

Na de presentatie werd de laatste reguliere competitiewedstrijd van het seizoen gespeeld voor FC Almere 1. Zij namen het op tegen BFC 1, waarbij er voor BFC nog wel het nodige op het spel stond. FC Almere had zich vorige week al laten kronen tot periodekampioen. 

COVEBO Uitzendgroep is onderdeel van The House of HR, een grote, ambitieuze speler in Europa op het gebied van HR dienstverlening. De kantoren zijn gevestigd in België, Nederland, Frankrijk, Duitsland, Polen, Portugal, Zwitserland en Roemenië – met concrete uitbreidingsplannen in heel Europa.

Onze Ambassadeurs