SV Urk en Flevo Boys doen goede zaken in Hoofdklasse B

Geschreven door Redactie

De voetballers van SV Urk en van Flevo Boys uit Emmeloord hebben zaterdag goede zaken gedaan in de Hoofdklasse B. Beide Flevolandse ploegen pakten drie punten.

SV Urk was op eigen veld met 4-0 te sterk voor Purmersteijn. De doelpunten werden gescoord door Riekelt Jan Brands, Klaas Kramer en Lucas Schraal (2x). Door twee rode kaarten speelden de gasten de tweede helft met negen man. 

Flevo Boys was in Amsterdam met 5-1 de baas over ASV De Dijk. De Emmeloorders die net als de Amsterdammers in de degradatiezone verkeren, pakken daardoor drie kostbare punten. De Emmeloordse treffers werden gemaakt door Timon Rorije (2x), Björn Adams, Yumé Ramos en Ivar Span. Tomas Boer kreeg in de slotfase de rode kaart.

Onze krant nog niet ontvangen?