Mannen Almeerse dromen van Europees hockey

Geschreven door Paula Blesing

De mannen van de Almeerse Hockey Club willen over vijf jaar meedoen met Europees hockey. Dat vertelt bestuurslid Sebastiaan Bezemer, die verantwoordelijk is voor het tophockey binnen de vereniging.

"De werktitel wordt: Almere Europa in. Dat is echt wel de ambitie van de club. Dat is niet vandaag of morgen, maar de middellange termijn. Heel ambitieus, maar daar gaan we aan bouwen." 

Het eerste mannenteam handhaafde zich afgelopen seizoen in de hoofdklasse. Dat deed het voor het eerst zonder nacompetitie te hoeven spelen. De club is tevreden over Pasha Gademan, die ook komend seizoen de coach blijft van de Almeerders. "Hij is enthousiast, betrokken en technisch en tactisch goed", vertelt Bezemer. 

Nieuwe trainer dames 

De Almeerse heeft voor het eerste damesteam de nieuwe trainer bijna binnen. Het team stond afgelopen jaar onder leiding van Dider Meijer, maar hij werd begin dit kalenderjaar ontslagen. Zijn assistent Jamie Kroukamp nam het over, maar kon degradatie uit de promotieklasse niet voorkomen. De club hoopt de naam van de nieuwe trainer begin komende week bekend te maken.

Vanwege gezondheidsoverwegingen hebben wij besloten deze maand niet huis-aan-huis te bezorgen. Klik hier voor meer informatie.