Gisterochtend was de officiële opening van Jafemy Hairstudio

Gisterochtend was Jafemy Hairstudio officieel geopend! Eigenaresse Anita van Londen opende op Markerkant in Almere-Stad haar eigen Hairstudio.

Met meer dan dertig jaar ervaring kent Anita alle kneepjes uit de kapperswereld. Ze was dan ook apetrots om gister ochtend haar pand aan Markerkant 1201-14 te openen. Blauwe met witte ballonnen en talloze vazen met prachtige bloemen stonden klaar om de gasten te verwelkomen. 

Anita heeft sinds 2013 altijd ambulant gewerkt. Voor 2013 had ze een eigen zaak met haar moeder waar veel werkzaamheden werden uitgevoerd op het gebied van Beauty & Lifestyle. De bedrijfswoning is toen verkocht voor een verhuizing naar een andere woning. Anita heeft bewust gewacht met het huren van een nieuw pand tot na de crisis. Vandaag was dan ook de dag dat haar dromen weer werkelijkheid mochten worden.

Specialisatie

Anita heeft al meer dan dertig jaar ervaring met knippen, wassen, verven, permanent en extensions. Ze is gespecialiseerd met hoofdhuidproblemen en weet als geen ander waar rekening mee gehouden moet worden. Bij Jafemy Hairstudio ben je ook op het juiste adres om je te laten knippen voor Stichting Haarwens!

Per jaar verliezen zo’n 500 jonge kankerpatiëntjes hun haar door chemotherapie. Daarnaast krijgen tientallen kinderen te maken met haaruitval als gevolg van alopecia (kaalhoofdigheid) of een medische ingreep. Stichting Haarwens biedt deze kinderen de keuze uit een grote collectie haarwerken van hoge kwaliteit, zonder dat daaraan voor hen kosten verbonden zijn. De haarwerken worden gemaakt van echt haar. Dit haar wordt door volwassenen en kinderen aan Haarwensen geschonken.

Wist je dat: Jafemy Hairstudio een groene kapsalon is? Ze werken op groene energie, doen aan papieren tasjes en werken met veel hout in plaats van plastic binnen de salon. 

Jafemy Hairstudio is te vinden via de website: https://www.jafemyhairstudio.nl/ en via de social media kanalen als Facebook en Instagram