Ons Almere sluit zich aan bij de Vereniging Bedrijfskring Almere

Geschreven door Redactie

Ons Almere heeft zich aangesloten bij de Vereniging Bedrijfskring Almere. De VBA is één van de grootste lokale bedrijvennetwerken van Nederland met met meer dan 400 ondernemers. 

De kracht van de VBA is de pluriformiteit van haar leden en de mate waarin ze zich actief voor de collectieve belangen van de ondernemers inzetten. De vereniging is een afspiegeling van de economische bedrijvigheid in de stad en kent daarom een groot aantal kleine zelfstandigen. Maar het MKB en ook de grotere bedrijven zijn in evenredigheid binnen de gelederen van de VBA te vinden.

Wij vinden het belangrijk om midden in de Almeerse maatschappij te staan. Dat betekent dat wij graag onderdeel zijn van de verschillende verenigingen, kennisgroepen, netwerkclubs en andere initiatieven. Wij willen met Ons Almere informeren en verbinden. Via o.a. de VBA blijven wij tevens op de hoogte van wat er leeft in ondernemend Almere en verwachten we dat we elkaar kunnen versterken in de breedste zin van het woord.


Mocht je interesse hebben om je ook aan te sluiten bij de Vereniging Bedrijfskring Almere dan kun je terecht op de website https://www.vba-almere.nl/.

Onze Ambassadeurs