Shaolin kung fu school uit Almere bij het Nederlands kampioenschap shaolin kung fu

Geschreven door Redactie

Afgelopen zaterdag 8 juni is de Almeerse shaolin kung fu school FHMA Kung Fu naar het Nederlands kampioenschap shaolin kung fu gegaan. Hun leden of familie zoals zij dat noemen bij kung fu hebben het erg goed gedaan!


Er waren meer dan 120 deelnemers op deze dag aanwezig om deel te nemen in verschillende categorieën. In alle categorieën waar zij meededen hebben ze goed gescoord zowel bij de jeugd als bij de volwassenen. Zij zijn dan ook erg trots op iedereen die mee heeft gedaan. Daarbij hebben ze 3 gouden 2 zilveren en 3 bronzen medailles gewonnen.


De prijswinnaars waren:

Aleko Katsikanis

Nick Metschendorp

Alyssa Brugman

Janice del Prado

Vivian del Prado

Lars Neuteboom


Sommige hadden zelfs 2 prijzen gewonnen!Iedereen van harte gefeliciteerd met jullie prijzen.
Alle wedstrijd uitslagen zijn terug te vinden op de website van FHMA Kung Fu Almere www.fhma.nl onder het kopje competities.
Bedankt aan alle meegereisde ouders en support en voor de leuke foto's.