Parallelrijbaan A6 hele weekend gesloten

Geschreven door Redactie

De parallelrijbaan van de A6 bij Almere richting Amsterdam is het hele weekend gesloten vanaf Almere Buiten-Oost tot Almere Buiten-West. Dat betekent dat oprit 8 Almere Buiten-Oost, op- en afrit 7 Almere Buiten en afrit 6 Almere Buiten-West dicht zijn.

Ook de boog in knooppunt Almere van de A6 naar de A27 richting Utrecht is afgesloten. Automobilisten moeten doorrijden richting Amsterdam en bij afrit 5 keren, om zo de A27 te bereiken. De hoofdrijbaan van de A6 is niet dicht, verkeer van Lelystad naar Amsterdam kan gewoon doorrijden.

De afsluitingen zijn onderdeel van omvangrijke werkzaamheden en beginnen vrijdagavond om 20.00 uur. Maandagmorgen om 5.00 uur gaat de parallelbaan weer open. Volgend weekend zullen er opnieuw delen van de A6 gesloten zijn.

Onze krant nog niet ontvangen?