Goed nieuws voor onze GLEE fans!

Geschreven door Redactie

De populaire Amerikaanse komische en muzikale televisieserie GLEE komt met alle seizoenen binnenkort naar Netlix, daar wordt je toch blij van?

Vanaf volgende week zondag zijn alle zes seizoenen van GLEE te bekijken op Netflix! McKinley High's Glee Club is binnenkort zichtbaar voor alle gebruikers van Netflix.

Via Twitter werd afgelopen tijd al veel gehint, maar nu is het dan echt zover als we Streamwijzer mogen geloven. Vanaf 30 juni komt GLEE ook op Netflix in Frankrijk te staan, grote kans dat de serie ook in Nederland te bewonderen is. 

[twitter_feed]https://twitter.com/NetflixNL/status/1130175457645740032[/twitter_feed]

[twitter_feed]https://twitter.com/NetflixNL/status/1130188152130420736[/twitter_feed]

Waarschijnlijk heeft Netflix de rechten zelfs aangekocht voor dezelfde dag als voor Frankrijk, Australië en Nieuw-Zeeland, wat de verwachte komst op 30 juni 2019 zou zetten!

Wat is Glee?

Glee is een Amerikaanse televisieserie uit 2009 dat werd uitgezonden op Fox. Het verhaal draait om een groep jongeren die, onder leiding van hun leerkracht, op hun school een koor beginnen. De fictieve school bevind zihc in Lima (Ohio). Centraal staan de gebreken van elk van hen en hoe ze moeten opboksen tegen de vooroordelen van hun medescholieren en enkele leerkrachten.

Onze Ambassadeurs