‘ Vorm- & stormvast ‘

Geschreven door Redactie

Van 11 juli t/m 26 augustus 2019 exposeert het Flevolandse kunstenaarscollectief KUP-11 in het provinciehuis aan de Visarenddreef 1 te Lelystad met als thema ‘ Vorm- & stormvast ‘.

De kunstenaars, inclusief twee gast-exposanten, hebben zich laten inspireren door dit abstracte thema en tonen hun verrassend veelzijdige werken, van abstract tot figuratief, van schilderijen en foto’s tot beelden en papierkunst.


Deze eigenzinnige expositie wordt vrijdag 19 juli a.s. om 16.00 uur geopend door weerman Robert de Vries van Omroep Flevoland.  


De deelnemende kunstenaars zijn Anne Graalman, Dorrith Hillenbrink, Esam al Wasete, Gerrit Koster, Guda Boelens, Ingrid Los-Zentveld, Kitty van Dijk, Lies Resink, Marie-Therese van de Riet, Sonja Reedijk, Tom Ensink, Wil Fokke.  


De expositie is tijdens kantooruren van maandag t/m vrijdag gratis te bezichtigen. 

Voor de deelnemende kunstenaars kijk op www.kup-11.nl .


KUP-11 (Kunst Uit de Polder) is een samenwerkingsverband van Flevolandse kunstenaars, opgericht in 2011. Het doel is om elkaar te inspireren en versterken en dit wordt onder andere bereikt door het organiseren van gezamenlijke exposities met een bepaald thema. KUP-11 telt momenteel 10 leden 


Onze Ambassadeurs