Zomeractiviteiten op het Almeerderstrand

Geschreven door Redactie

Beleef een zomer boordevol experimenten op het Almeerderstrand.

Elke dinsdagmiddag kan je van 13.30 – 16.00 uur kiezen uit vier creatieve experimenteeractiviteiten. Wil jij een echte waterexpert worden? Doe dan mee aan het onderzoek van Almere Meet Water en leer alles over het water in de stad.

Wil je liever je zintuigen testen? Kom naar het Labyrinth of the Senses. Hier kan je proeven, ruiken, voelen, zien en horen. Liever knutselen of tekenen? Kom dan naar de kindertafel bij de nieuwe, knalgele Kunstbus van stichting KLEURinCULTUUR. Iedereen tussen de 4 en 12 jaar is welkom om een kunstwerk te maken, dat je na afloop mee naar huis mag nemen. Maar je kan er ook voor kiezen om met verschillende kunstenaars oplossingen te bedenken voor een overstroomde stad in de speciale havenwerkplaats. Genoeg te doen dus deze zomer op het Almeerderstrand!


Doe mee op 16, 23 of 30 juli of 6, 13 of 20 augustus. Voor alle activiteiten geldt: aanmelden is niet nodig, deelname is gratis en de locatie is bij strandrestaurant Poortdok op het Almeerderstrand. Meer informatie vind je op www.strandlab-almere.nl.