Workshop voor multipotentials in het event atelier (Almere)

Geschreven door Redactie

De arbeidsmarkt biedt op dit moment goede kansen, mits je weet wat je wilt. Mensen met meerdere passies en talenten (multipotentials) vinden het vaak lastig om te kiezen tussen hun mogelijkheden. En niet kiezen, kost ze kostbare tijd. Op 17 oktober geeft keuzecoach Catelijne Gerlag een workshop voor mensen met meerdere passies en talenten.

Tijdens deze avond maken mensen kennis met het begrip ‘multipotential’, ook wel multipassionates genoemd. Deelnemers krijgen uitleg over wat het is en ontdekken in deze workshop hoe zij werk kunnen maken van hun passies. Welke passies hebben zij zelf? En met welke kunnen ze aan de slag? Welke blijven een hobby of side-hustle? Tijdens de workshop leren ze op een andere manier te kijken naar hun eigen ‘pakket’ aan talenten.

De workshop vindt plaats in het event atelier op de Grote Markt in Almere. Tickets zijn te koop via EventBrite.

Over de trainer

Catelijne Gerlag is gecertificeerd loopbaancoach, en gespecialiseerd in multipotentials. Zij ontdekte zelf vier jaar geleden dat ze multipotential (multipassionate)is. Dit verklaart haar ‘zwalkende cv’ en haar brede interesses. Sinds deze ‘ontdekking’ is het haar missie om meer bekendheid te geven aan multipotentials, en anderen te helpen om hun talenten de juiste plek te geven in hun leven. Zodat zij een voldaan, blij en succesvol (werk-)leven kunnen leiden.





Onze Ambassadeurs