Loogman Carwash ook komende drie jaar naamgever Football Academy

Geschreven door Redactie

Loogman Carswash is ook de komende drie seizoenen naamgevend partner van de Almere City Football Academy. De reeds bestaande samenwerking krijgt in de komende jaren zodoende een vervolg, waarbij beide partijen ernaar streven om de jeugdopleiding nog meer op de kaart te zetten. Eigenaar Ger Loogman, relatiemanager Chris Bouman en John Bes, algemeen directeur Almere City FC, bezegelden de samenwerking met het ondertekenen van het nieuwe sponsorcontract.

,,Wij willen graag iets terugdoen voor de samenleving en Almere City FC”, reageert algemeen directeur Kees IJzebaart. ,,Ons doel is om te laten zien dat de jeugd in deze stad het goed doet. Daarom willen we gezamenlijk de stad in trekken, ons gezicht laten zien en ervoor zorgen dat de jeugdopleiding van Almere City FC een bekend fenomeen wordt in Nederland. De Football Academy staat inmiddels al bekend als een goede opleider en die lijn willen we graag doortrekken.”

Loogman Carwash is twee jaar geleden naamgever geworden van de Almere City Football Academy en heeft daar een duidelijke visie bij: Succes maak je zelf en in het kader daarvan worden werknemers bij Loogman aangemoedigd om hun kansen te pakken en zich zo verder te ontwikkelen. ,,In de jeugdopleiding van een voetbalclub is dat niet anders”, verduidelijkt IJzebaart. ,,Almere City FC beschikt over de faciliteiten waarmee talenten zich optimaal kunnen ontwikkelen en wij dragen daar graag ons steentje aan bij.”

,,Voor onze club is Loogman Carwash een droomsponsor dankzij hun grote betrokkenheid en pro-activiteit. Daardoor dragen zij niet alleen financieel maar ook inhoudelijk bij aan het verder professionaliseren van de Almere City Football Academy”, aldus algemeen directeur John Bes. ,,Ik ben ervan overtuigd dat deze synergie tot resultaat zal leiden voor sponsor, club én onze talenten.”

In het weekend van 17 en 18 augustus staat bovendien de tweede editie van het Almere Challenge Event op het programma, waarvan Loogman één van de twee hoofdsponsoren is.

Over Loogman

Loogman Carwash heeft zeven grote wasstraten in Almere, Amsterdam, Lelystad, Rotterdam, Utrecht, Hoofddorp en Aalsmeer. Vestiging nummer acht komt eraan en gaat binnenkort open in Heerhugowaard.