Ultimum ook dit jaar weer shirtsponsor Almere City FC

Ook dit jaar prijkt onze naam weer op de voetbalshirts van Almere City FC! Dit jaar met het nieuwe logo met bijbehorende tagline er op!

Onze naam als toonaangevende leverancier van IT staat op de achterkant van de wedstrijdtenues van zowel het eerste elftal als Jong Almere City FC. Naast sponsor zijn we dit seizoen tevens IT-leverancier voor Almere City FC! ,,Wij zijn bijzonder verheugd met deze samenwerking. We zien in Almere City FC een jonge, kwalitatieve en ambitieuze organisatie met bereik en een actieve Businessclub. Shirtsponsoring is voor ons een logische stap in het verder versterken van onze naamsbekendheid”, vertelt Rodrigo Soto Escamilla, oprichter en algemeen directeur van Ultimum.

Wie is Ultimum?

Of u nou op zoek bent naar een nieuwe beheerder voor uw totale IT-infrastructuur, een penetratietest en/of beveiliging van uw website of applicaties, of specialisten voor een tijdelijke opdracht? Wij hebben het allemaal in huis. Onze medewerkers zijn verdeeld over diverse vakgebieden; zo hebben we Linuxspecialisten, Microsoftspecialisten, Cloud Engineers, Ethical Hackers en meer. Als we ze niet hebben dan gaan we ze voor u zoeken! Wat u ook zoekt op het gebied van IT, wij regelen het voor u!

Bij Ultimum altijd plek voor jou!

Gezocht: gepassioneerde IT-specialisten, freelance of in dienst. Bij Ultimum hebben we altijd plaats voor jou. We hebben heel vaak unieke, zelfs ultieme kansen voor je. Ben jij dé IT-collega die we zoeken? Kijk dan bij onze vacatures. Kijk bij onze freelance-sectie als je opzoek bent naar een (tijdelijke) opdracht in de IT.   

Onze Ambassadeurs