WhatsApp gebruiken zonder telefoon

Geschreven door Redactie


WhatsApp is bezig met het mogelijk maken om zonder actieve telefoon te appen. De app zou in de toekomst door gebruikers gebruikt kunnen worden op een tablet of computer zonder dat er een account op een telefoon actief hoeft te zijn. Dit blijkt dinsdag uit informatie in handen van WABetaInfo.  

Via WhatsApp Web, een online WhatsApp platform, kan al wel op een ander apparaat gebruik gemaakt worden van WhatsApp, maar dan moet de telefoon alsnog met het account actief zijn om berichten te versturen. De nieuwe update zou het mogelijk maken voor gebruikers om een WhatsApp-account op meerdere apparaten tegelijk te kunnen gebruiken. De update houdt ook in dat als je telefoon leeg is, je dus WhatsApp kunt blijven gebruiken via een ander apparaat. Het telefoonnummer is wel alsnog nodig, ten opzichte van de berichtendienst Facebook Messenger.

De nieuwe versie zou zowel voor Android, iOs als Windows in ontwikkeling zijn.

Er wordt vaker door de website WABetaInfo betrouwbare informatie gelekt over toekomstige versies van applicaties. Het is alleen nog niet zeker wanneer en of deze versie van WhatsApp überhaupt zal worden uitgebracht.


Onze Ambassadeurs