Vervallen bushaltes en omleidingen bij werkzaamheden

De gemeente Almere werkt in augustus aan de busbanen in de stad. Hierdoor zijn er omleidingen, vervallen sommige haltes en worden lijnen ingekort. Van 9 t/m 12 augustus vinden de werkzaamheden plaats in Almere Stad. Later deze maand wordt gewerkt aan de busbaan in Almere Buiten.

De werkzaamheden zijn volgens de gemeente nodig omdat de weg op verschillende plekken aan vervanging toe is. Er komt een nieuwe asfaltlaag en ook worden losliggende platen bij bushaltes verwijderd. Deze platen zorgen nu soms voor geluidsoverlast omdat ze trillen zodra er een bus overheen rijdt.

Lijnen M2, M3 en M6 hebben door de werkzaamheden een gewijzigde dienstregeling. Omdat ook 's nachts wordt gewerkt, rijden ook nachtlijnen N21 en N22 anders dan gebruikelijk. Op de site van busmaatschappij allGo is te zien wat de werkzaamheden precies betekenen voor het busvervoer in de stad.

Onze Ambassadeurs