Bon Import en Pauls Smullokaal bundelen krachten!

Geschreven door Redactie

Nog niet zo lang open, maar zeker een succes! Bij Paul! Parkcafé schuif je lekker aan voor een ontbijtje, lunch of borrel.

En natuurlijk heerlijke taartjes. Top plek voor een stop tijdens het winkelen.
Kom tussendoor genieten van een heerlijke High Wine!

Tijd voor een feestje?


Heb je iets te vieren of wil je gewoon genieten van het heerlijke aanbod bij Pauls Smullokaal? Kom gezellig langs! Neem in de zomer een bal mee en de kinderen vermaken zich wel in het park terwijl jij lekker op het terras zit.

High Tea

Boek een gezellige High Tea in het smullokaal! Of je nou een geboorte, verjaardag of promotie wilt vieren. Er is voor elke gelegenheid wel een feestje! Geniet van onbeperkt koffie en thee met allerlei zoetige en hartige lekkernijen. Per persoon €20,-

High Wine

Wil je een (klein) feestje met volwassenen? Boek een High Wine! In samenwerking met BonImport worden de lekkerste wijnen voor je geselecteerd. Je krijgt drie glaasjes uit de huisiwijnen collectie met een bijpassend lekkernij! Per persoon voor €25,-.

Weekend Brunch

Heb je meer zin in een heerlijke brunch? Kom eten bij Pauls! Smullokaal. Op elke zaterdag en zondag is er een arrangement tussen 10:00 en 13:00 uur. Een heerlijke selectie uit jus d' orange, koffie en thee en allerlei brunch lekkernijen. Je kunt al komen eten vanaf €22,50 per persoon. 

Wil je van te voren reserveren? Dat kan door een mail te sturen naar info@paulcafe.nl. Van te voren kijken wat de aanbiedingen zijn bij Pauls Smullokaal? Klik dan hier om naar de Facebook pagina te gaan.