Waterkasteel de Kemphaan zoekt rondleiders

Geschreven door Redactie

Laat jij de mensen verbaasd kijken en krijg jij na afloop te horen “zo heb ik het stadslandgoed de Kemphaan nooit bekeken” en "wat leuk dat ik dit nu weet!" dan zijn we op zoek naar jou!


Waterkasteel de Kemphaan is op zoek naar rondleiders om het verhaal te vertellen en te laten zien welke overeenkomsten er zijn van ons modern kasteelgebied en dat van vroeger. 


Wist u het stadslandgoed de Kemphaan een moderne buitenplaats heeft en dat rond de tuinen op een organische wijze een heel modern kasteelgebied is ontwikkeld. 


Door de grote interesse van bezoekers zijn wij opzoek naar enthousiaste vrijwilligers die tegen een leuke vergoeding dit bijzondere en educatieve verhaal willen vertellen en deel wilt nemen aan de verder ontwikkelingen van de vereniging Waterkasteel de Kemphaan. 

Een rondleiding geven duurt ongeveer 2 uur, je krijgt een training en de juiste informatiematerialen mee. Er is een Waterkasteelgids en eventueel kan je werken met een geluidsversterker. Rondleidingen worden zowel doordeweeks als in het weekend gegeven. We zijn opzoek naar meerdere rondleiders, zodat er naar agenda gewerkt kan worden!


Mail ons op info@waterkasteeldekemphaan.nl en kijk voor informatie over Waterkasteel de Kemphaan op de site www.waterkasteeldekemphaan.nl.