Neighbours Kitchen had gisteren een volledig uitverkocht menu!

Geschreven door Redactie

Neighbours Kitchen, een ontmoetingsplek in Almere Nobelhorst, is een knus en urban eetcafé met een enorme huiskamersfeer.

Een plek om te ontmoeten en het ‘leven te vieren’ met smaakvolle originele gerechten, traditionele koffie en wereldse muziek. 

Gistermiddag was, mede dankzij het warme zonnige weer, de menukaart volledig uitverkocht bij Neighbours Kitchen! Pas om 21:00 uur werd het pand gesloten. Het was een onwijs drukke, lange maar gezellige zaterdag. Vandaag is Neighbours Kitchen weer geopend en sluiten ze pas tot de laatste hamburger verkocht is. Kom jij een hapje eten?

Over Nighbours Kitchen

(In 2016 is Neighbours Kitchen gestart onder de naam Tea da-di Date- Theeën en ontmoeten: een ontmoetingsplek en theehuis in nieuw, duurzaam stadsdorp Nobelhorst, te Almere-stad.


In 2019 is de naam veranderd naar Neighbours Kitchen, een naam die vertegenwoordigd voor wat zij vandaag de dag organisch zijn geworden: een plek voor iedereen, van iedereen; waar ontmoeten en simpel genieten voorop staat. 


Neighbours Kitchen, een knus en urban eetcafé met enorme huiskamer ‘feel’. Een plek om te ontmoeten en het ‘leven te vieren’ met smaakvolle originele gerechten, traditionele koffie en wereldse muziek. Een plek waar kwaliteit en aandacht voorop staan, niet alleen voor de klanten die persoonlijk en warm worden onthaald maar in het verlengde daarvan ook voor de planeet. Duurzaamheid zit in de basis. Het café is ontstaan vanuit een leefstijl en gebouwd met een missie. Een plek waar culturen worden omarmt en waar plantaardig eten echt een smaakbeleving wordt in het aanbod van de wereldse keuken.

In de volledig plantaardige keuken wordt gewerkt met verse, lokale en/of Fair Trade ingrediënten. Hier worden gerechten bereidt door eigenaresse Maxime en haar familie. De meer exotische en voornamelijk Caribische keuken waarin veel kruiden en specerijen gebruikt worden is wat het menu uniek maakt.