Podcast John Bes: ‘Geluid van heipalen klinkt als muziek in de oren’

Geschreven door Redactie

In een uitgebreide podcast vertelt Algemeen directeur John Bes over de ontwikkelingen rondom de club.

Van de verbouwing van het Yanmar stadion tot het reilen en zeilen op de transfermarkt. Van de doelstellingen voor dit seizoen tot de laatste nieuwtjes over Jong Almere City FC en de jeugd. ,,Het geluid van heipalen klinkt als muziek in de oren.’’ 

De verbouwing van het Yanmar stadion is sinds twee weken in volle gang. Met het slaan van de eerste heipalen wordt het fundament gelegd voor de nieuw te verrijzen hoofdtribune. Veel supporters zijn nieuwsgierig naar het eindresultaat. ,,Iedereen die op de club komt, begint erover. Het is ontzettend mooi dat de modernisatie van het stadion nu dan echt werkelijkheid wordt.” 

Ook op sportief gebied gebeurde er in de afgelopen maanden het nodige. De selectie kreeg vorm, talentvolle voetballers verlengden hun contract en enkele nieuwe spelers werden aangetrokken. Waaronder Nick Venema, die op huurbasis is overgekomen van FC Utrecht. We vragen Bes hoe een dergelijke transfer (in dit geval op huurbasis) tot stand komt. ,,Venema is een speler van de buitencategorie. Het is een compliment voor de club dat hij voor ons kiest.” 

Uiteraard komen ook de doelstellingen voor dit seizoen aan bod. Bes legt de lat, zoals gebruikelijk, weer wat hoger dan vorig seizoen. Het moet ieder jaar immers beter. ,,En dan komt promotie wel heel dichtbij”, aldus de algemeen directeur.

Voor het volledige gesprek met algemeen directeur John Bes klik hier 


Foto: Ron Baltus, www.sportshots.pro

Onze Ambassadeurs