Van Vlerken niet tegen Jong PSV

Geschreven door Redactie

Almere City FC kan komende vrijdag tijdens de laatste competitiewedstrijd van het jaar uit tegen Jong PSV geen beroep doen op rechtsback Bram van Vlerken.

Van Vlerken kreeg afgelopen vrijdag tijdens de met 2-3 verloren thuiswedstrijd tegen Jong Ajax zijn vijfde gele kaart en is daarom automatisch geschorst voor de wedstrijd in Eindhoven. 

Van Vlerken is bovendien niet fit. Hij moest afgelopen vrijdag tegen Ajax de wedstrijd 'groggy' verlaten en gevreesd werd voor een hersenschudding. De verdediger heeft nog steeds last van hoofdpijn en liet daarom maandag de training schieten.   

Van Vlerken mist dus vrijdag de wedstrijd tegen zijn oude ploeg Jong PSV. De rechtsback is nog altijd recordhouder in het shirt van Jong PSV. Hij speelde in totaal 91 wedstrijden in dienst van het beloftenelftal van de landskampioen. Van Vlerken ontwikkelde zich bij de Eindhovenaren uiteindelijk tot aanvoerder.