TSR AV meets Almere City FC in sterk partnership voor voetbalseizoen 2022-2023

Geschreven door Redactie

Het partnership met de echte Almeerse onderneming TSR AV is geïntensiveerd.

Ook in 2022-2023 is het bedrijf in audiovisuele interacties één van de topsponsoren van Almere City FC. Iedereen die wel eens in het Yanmar Stadion is geweest, is in aanraking geweest met het resultaat van de kennis en kunde van dit bedrijf. Het speelt een grote rol in de faciliteiten van het multifunctionele sportcomplex. TSR AV is dit seizoen niet alleen businessclub partner, maar zal in en rond het Yanmar Stadion nog meer zichtbaar zijn.

WE ARE AV

“Bij TSR AV geloven we sterk in de kracht van co-creatie. Als iedereen zijn kennis, vaardigheden en toewijding inzet voor het gezamenlijke doel dan realiseer je inspirerende interacties. We zijn trots dat we dit in januari 2023 al 20 jaar mogelijk maken”, aldus Martijn Groot, operationeel directeur van TSR AV. “Opdrachtgevers omschrijven onze meest onderscheidende toegevoegde waarde vaak als gemoedsrust en we vinden het erg gaaf dat we ook dit seizoen weer die gemoedsrust mogen brengen in de wereld van inspirerende audiovisuele interacties van Almere City FC.”

Let’s meet!

Met 20 jaar ervaring in oplossingen voor hybride werken, professionele AV installaties en ondersteuning van live, hybride én online evenementen is TSR AV een waardevolle partner voor Almere City FC. Zo heeft TSR AV de afgelopen jaren alle audiovisuele installaties in en om het Yanmar Stadion vernieuwd. Denk hierbij aan een geheel op maat ontworpen geluidsysteem, waarmee elke stoel in het stadion een veel betere kwaliteit geluid heeft gekregen, digitale informatieschermen, een koppeling met de brandmeld- en ontruimingsinstallatie en een centraal geïntegreerde bediening voor alle AV systemen in het stadion. Uiteraard zijn de business lounge en de TSR AV Studio niet achtergebleven. Daarnaast is TSR AV de preferred supplier voor audiovisuele ondersteuning bij evenementen, wat weer bijdraagt aan een volle evenementenkalender van het Yanmar Stadion.

Han Wassink, commercieel directeur van TSR AV: “Als ambitieuze en eigenwijze club past Almere City FC uitstekend bij ons bedrijf. De club wil groeien: In prestaties, in business, in supporters en in haar bereik. Door het faciliteren van inspirerende interacties met de mensen rond de club, helpen we Almere City FC bij het realiseren van precies díe ambitie.”

Commercieel manager Wouter Griekspoor is trots dat TSR AV de afgelopen jaren als partner mee is gegroeid. “Wat begon als een businessclub partnership is inmiddels uitgegroeid tot een topsponsoring waar dankzij de bouw van het Yanmar Stadion een mooi businessmodel achter zit. TSR AV kan hierbij het nieuwe stadion gebruiken als proeftuin voor de nieuwste technieken op gebied van audiovisuele interacties. En dat straalt uiteraard ook goed af op Almere City FC.”

Onze Ambassadeurs