Kermis Almere stad verplaatst

Geschreven door Redactie

Vanaf vrijdag 13 september is de kermis weer in Almere stad.

De afgelopen jaren zat deze kermis op een vaste plek in Almere, namelijk op de Esplanade (het plein bij KAF).

Doordat dit jaar zowel de kermis als de Almere-Amsterdam challenge dezelfde week in Almere is, is de kermis verplaatst. 


Dit jaar is de kermis van vrijdag 13 september tot en met zondag 22 september op P1 Parkeerterrein koolzaadveld. Dat de locatie dit jaar anders is maakt niks uit, er staan nog steeds dezelfde attracties en ook dit jaar zijn er weer speciale dagen


speciale dagen

De twee vrijdagen is het MEGAKORTINGSDAG (13 september & 20 september). De dagen erna is zaterdag 14 september PRIKKELARME KERMIS van 12:00 - 14:00 uur en zondag 15 september is Toy story er vanaf 15:00. Verder die week is er woensdag 18 september om 15:00 een levensechte dino te gast en zondag 22 september is pawpatrol er. 

Vanwege gezondheidsoverwegingen hebben wij besloten deze maand niet huis-aan-huis te bezorgen. Klik hier voor meer informatie.