Zonnige en geslaagde dag voor Make My Day 'Een cadeau aan jezelf'!

Geschreven door Redactie

Afgelopen zondagochtend organiseerde evenementenbureau Its Happening het evenement 'Make My Day' speciaal voor gelijkgezinde vrouwen in Almere en omgeving.

Make My Day startte ochtends met een theatershow 'Een Cadeau Aan Jezelf' van Charlotte van der Pluijm bij Theater De Glasbak. Na de voorstelling was er ruimte voor een glas bubbels en werd de middag afgesloten met een heerlijke lunch.

Make My Day 

Make My Day wordt een aantal keer per jaar georganiseerd op een wisselende locatie. Op het evenement kunnen vrouwen die het leuk vinden om andere vrouwen te leren kennen elkaar op een ongedwongen manier ontmoeten. Deze speciale vrouwenmiddag is er voor alle vrouwen die iets uit het leven willen halen. Wie willen opladen, lachen, herkennen, ontwikkelen en hun blik willen verruimen. Die nieuwe vrouwen uit hun eigen stad of omgeving willen ontmoeten zodat het leven in jouw woonomgeving nog een stukje leuker wordt!

Het evenement wordt georganiseerd door Diana Wolf en Marleen Hasselo. Deze twee vriendelijke, ondernemende en ambitieuze vrouwen zorgen altijd voor een mooie verzorgde dag waarbij jij centraal staat. Ideeën worden geboren, mensen komen samen en er wordt gewerkt vanuit het hart. Met heel veel plezier. 

Make My Day startte om 10:00 uur met een inloop en begon om 10:30 uur met de theatervoorstelling van Charlotte van der Pluijm. Na de voorstelling was er gelegenheid om te proosten met een glas bubbels. Hierna ging het evenement verder op een andere locatie waar de vrouwen samen kwamen voor een onvergetelijke lunch in een ruime en verzorgde tuin. Elke vrouw werd in de watten gelegd met bijzondere complimenten door #meisjesvanhetcompliment van Schoonheidsstudio Almere. De heerlijke paella lunch werd verzorgd Eric Mesrits van Olivioli uit Almere.

Over 'Een Cadeau Aan Jezelf'  

Charlotte stelt regelmatig de vraag: “Hoe houd ik het zorgen vol?” Als vrouw ben je vaak zo op anderen gefocust dat je vergeet goed voor jezelf te zorgen. Goede voeding en sporten is al prachtig, maar zorg jij ook emotioneel goed voor jezelf? Zonder zelfzorg put je jezelf uit… In de unieke theatershow vertelt zij haar reis naar emotionele verlichting. De show is laagdrempelig opgezet, waardoor het voor elke vrouw van toepassing op haar leven kan zijn.

Een geslaagd event, die eindigt met een lach op je gezicht en meer liefde voor jezelf
Vanwege gezondheidsoverwegingen hebben wij besloten deze maand niet huis-aan-huis te bezorgen. Klik hier voor meer informatie.