Eerste Europese NIU Superior Store onder grote belangstelling geopend in Almere

Geschreven door Redactie

Zaterdag is onder grote belangstelling de winkel E-Scootermax geopend aan de Musicalstraat 34 in Muziekwijk. Ali B verzorgde het officiële moment waarbij hij op een mooie zwarte e-scooter door een rood lint reed.

Voorafgaand aan het officiële moment hield hij een korte toespraak en vertolkte hij twee van zijn nummers waarbij het publiek "rampenerend" de opening van de winkel vierden. Tot grote verrassing van Ali B mocht hij de scooter, waarmee hij de winkel opende, mee naar huis nemen.

Slimme technologie

NIU komt uit China en maakt elektrische smart scooters waarbij de nieuwste technologie wordt gecombineerd met design. De automatische LED verlichting en richtingaanwijzers, de NIU App waarin bijvoorbeeld wordt aangegeven wat je aan kilometers hebt gereden en waar je scooter staat, zijn slechts enkele voorbeelden van de slimme technologie die gebruikt wordt.


In de scooters wordt gebruik gemaakt van een lithium-ion Revolutie accu. Deze accu is zeer licht en heeft meer bereik. Ook hebben zij een garantie van twee jaar. De scooter is geruisloos en op een hippe, groene manier zoef je door de straten richting je werk. 


Nieuwsgierig naar de modellen die zoal te koop zijn van deze slimme en stijlvolle scooter? In Almere is de gehele collectie te zien. Je kunt een proefrit gemakkelijk inplannen via de website van E-Scootermax.

Onze Ambassadeurs