Kom naar het Finntage Diner Dansant op zaterdag 5 oktober!

Eet, drink, dans en geniet! Kom naar een unieke avond bij Restaurant Finn.  

Geniet en ontspan van een unieke avond bij FINN. Op zaterdag 5 oktober is de eerste editie van Finntage Diner Dansant.

Finn serveert deze avond een culinair 5 gangen diner en ontvangen jou om 18:00 uur op de rode loper met een glaasje champagne en amuse. Voor de dames hebben zij nog een leuke verrassing tijdens dit champagnemoment.

De dresscode is: Dress to Impress. Vanaf 19:00 uur wordt iedereen ontvangen in het sfeervol, aangeklede restaurant met live muziek van Clayton Peroti. Vanaf 19:15 uur zullen zij een 5 gangen diner serveren. De gehele avond zal sfeervol omlijst worden met live muziek van Clayton Peroti. Ook zullen er nog diverse verrassingen langskomen deze avond. Tevens heeft Finn voor de echte whiskyliefhebbers een whiskybar ingericht en zijn verrassende gin-tonics te verkrijgen aan de gin-tonic bar. Het diner dansant wordt feestelijk afgesloten met een afterparty die duurt tot 01:00 uur.

Het programma

  • Ontvangst vanaf 18:00 uur op de rode loper met een glaasje champagne ✓
  • Aanvang om 19:00 uur in het sfeervol, aangeklede restaurant ✓
  • Live entertainment en live muziek gedurende de avond ✓
  • Culinair 5 gangen diner vanaf 19:15 uur ✓
  • Afterparty tot 01:00 uur✓

Deze geheel verzorgde avond inclusief champagne, 5 gangen diner en live entertainment van 18:00-01:00 uur bedraagt €75,- exclusief dranken.

Kaarten kun je reserveren via: https://finnrestaurant.nl/diner-dansant