Smaakvolle samenwerking met Pallas Athene wederom verlengd

Geschreven door Redactie

Pallas Athene en Almere City FC slaan ook dit seizoen de handen ineen.

Het Griekse specialiteitenrestaurant is al zes jaar als businesspartner aan de club verbonden en die samenwerking krijgt wederom een vervolg.Eigenaar Grisowalandis Paraschou, in Almere beter bekend als Wally, ondertekende afgelopen week het nieuwe sponsorcontract. 

,,We zijn al jaren aan de club verbonden en still going strong”, vertelt Wally. ,,Bij Almere City FC voelt het als thuis en veel businessclubleden zijn inmiddels echte vrienden geworden. Op alle fronten wordt de club steeds meer een eenheid. Het businesspartnership bevalt goed en wordt eigenlijk alleen maar beter. Ik vind de activiteiten die naast het voetbal georganiseerd worden van meerwaarde en geniet van de wedstrijden. In de afgelopen jaren hebben we seizoenen met ups en downs meegemaakt, maar juist dat maakt het spelletje mooi. Ik ben dan ook verheugd dat Pallas Athene ook dit seizoen weer als businesspartner aan de club verbonden is.” 

Over Pallas Athene 

Pallas Athene is een Grieks specialiteitenrestaurant in de Almeerse wijk Tussen de Vaarten. Er wordt gekookt met verse ingrediënten, waarvan een groot deel uit Griekenland wordt geïmporteerd. Zo komen de gerechten maximaal tot hun recht. Pallas Athene serveert een gevarieerd menu, met als welkom de traditionele uzo. Met hoogwaardige gerechten en gastvrije bediening staat Pallas Athene bekend als een authentiek Grieks familierestaurant. Bekijk ook eens de website!

Vanwege gezondheidsoverwegingen hebben wij besloten deze maand niet huis-aan-huis te bezorgen. Klik hier voor meer informatie.