Jong Almere City FC zoekt naar driepunter in Lisse

Geschreven door Redactie

Jong Almere City FC gaat na twee nederlagen op rij op bezoek bij FC Lisse. Op Sportpark Ter Specke hoopt de ploeg van Florian Wolf weer een overwinning te boeken.


Het seizoen begon zo goed voor de O23 van Almere City FC. Met negen punten uit drie wedstrijden leek er geen vuiltje aan de lucht voor de beloften. Maar na vijf wedstrijden hangt de vlag er bij het Yanmar Stadion iets anders voor.


Afgelopen zaterdag liep de ploeg van Florian Wolf voor de tweede keer averij op. In het Yanmar stadion verloren de Flevolanders met 2-4 van Excelsior ’31. City begon nog goed aan het duel en kwam op voorsprong. Na de tegentreffers kwamen ze echter niet meer terug in de wedstrijd.


De tegenstander van komend weekeinde wist afgelopen weekend wel resultaat te halen. FC Lisse speelde afgelopen weekend gelijk tegen VVOG en pakte daarmee het derde punt van het seizoen.


Onderlinge resultaten

Jong Almere City FC en FC Lisse stonden slechts twee keer tegenover elkaar. In het seizoen 2016/2017 werd het in Lisse 2-1 in het voordeel van de amateurploeg. De Flevolanders wisten de thuiswedstrijd met 4-0 te winnen. De huidige spelers uit de selectie die toen meededen zijn Faris Hammouti en Nicky van Hilten.



Onze Ambassadeurs