Opnieuw laagdrempelig bekeravontuur met Rixax Verhuur

Geschreven door Redactie

,,Drie keer is scheepsrecht,’’ zegt Mark van Meer, algemeen directeur van Rixax Verhuur.

Voor de derde keer op rij organiseert hij met zijn bedrijf, in samenspraak met Almere City FC, de #RixaxRoad2Final. Door de betrokkenheid van het Almeerse bedrijf genieten supporters op en top en op een laagdrempelige manier van bekervoetbal in het Yanmar Stadion. 

Slechts 7 euro kosten de kaarten voor het TOTO KNVB bekerduel volgende week dinsdag tegen Go Ahead Eagles. Van Meer hoopt dat de goden Almere City FC gunstiger gezind zijn dan de afgelopen twee bekeravontuurtjes. ,,Die waren kortstondig,” zo weet de creatieve ondernemer. ,,Maar in het bekertoernooi weet je nooit wat er kan gebeuren. Het zou geweldig zijn als Almere City FC eens een paar ronden verder komt. Wij dragen er op onze eigen manier een steentje aan bij. Ik vind dat wij als echte Almeerse onderneming ook iets moeten teruggeven aan de stad. Een voetbalclub is meestal het middelpunt van een samenleving, daarom hebben wij voor deze mooie actie met Almere City FC gekozen. 

Dit seizoen gaat de selectie van Almere City FC in het geel op jacht naar een bekerstunt. Geel-zwart zijn niet geheel toevallig de ‘clubkleuren’ van Rixax Verhuur. Elke ochtend rijdt Van Meer vanuit zijn woonplaats in Brabant naar Almere. Op nog geen steenworp afstand van zijn hoofdkantoor in Almere-Buiten treft hij tweewekelijks het plezierige platform van de Almere City FC businessclub. ,,Een club die fantastische stappen maakt om mensen in het hart te raken,” zo weet hij. 

Tijdens de bekeravond heeft hij elf gasten op de tribune zitten. ,,Ik vind het fantastisch om van een avond voetbal te genieten bij Almere City FC. Dat gevoel dat nog beter binnen komen, nu de club in ‘mijn’ geel speelt. Al mijn genodigden zijn al laaiend enthousiast over de gemoedelijke sfeer en het warme gevoel dat ze altijd aan een avondje bij City overhouden.” 

Het is voor Van Meer te hopen dat hij er dit seizoen meer dan één thuisronde van kan genieten.

Foto: Ron Baltus / sportshots.pro