Schrijf je nog snel in voor de Halloween Run & Walk

Geschreven door Redactie

Vrijdag 25 oktober is de Halloween Run & Walk weer in Almere Buiten.

Er is een parcours van 5 kilometer uitgezet die je kan wandelen of rennen.

Tijdens de run staat het centrum in het teken van Halloween en kun je van alles tegen komen. Ook jijzlef mag verkleed komen.

Kidsrun

Voor de kleine helden onder ons is er een Kidsrun. Deze ronde is 1 kilometer en gaat via de Madridweg en langs het Baltimoreplein terug richting de finish op het Globeplein. Om mee te doen met de Kids Run betaal je €5,- en kun je vanaf 16:30 uur jezelf registreren. De loop begint om 17:30 uur.


5 kilometer Walk

De 5 kilometer Walk is hetzelde als de 5 kilometer Run, alleen geld er bij de Walk geen tijdwaarneming en bij de Run wel. Om met de Walk mee te doen betaal je €10,- en kun je jezelf vanaf 18:00 uur registreren. Om 19:00 uur begint de loop van groep Frankenstein.

5 kilometer Run

Tijdens de run ren je het parcours door het centrum. Voor dit onderdeel geld tijdwaarneming. Je kunt je net zoals bij de Walk om 18:00 uur registreren. Om met de run mee te mogen doen, betaal je €15,-. De eerste groep begint om 20.00, dit is groep Pennywise. De tweede groep start om 20.05 uur – Groep Count Dracula, de derde groep start om 20.10 uur - Groep Joker en de laatste groep loopt om 20.15 uur - Groep Grim Reaper 

Klik hier om je in te schrijven.