Schaatsactiviteiten op de ijsbaan van het Schipperplein: “Almere on Ice”

Geschreven door Redactie


De temperatuur begint alweer te dalen en dat houdt in dat er vanaf 7 december geschaatst kan worden op het unieke ijsbaantje van het Schipperplein, naast het PiT museum in het centrum van Almere-Stad.  

Onder het motto “Almere on Ice” willen wij dit schaatsseizoen zo veel mogelijk kinderen het schaatsplezier laten beleven op het Schipperplein.

Kijk voor meer info op www.asv-almere.nl/schipperplein of op de facebook pagina van ASV.

De gemeente Almere heeft het ijs weer mogelijk gemaakt en de Almeerse Schaatsvereniging zorgt vanaf 7 december samen met de Schoor, Talent in Opleiding en Super COOL! voor de programmering. Dit houdt o.a. schoolschaatsen (De Schoor) , schaatsen voor mensen met een beperking, schaatslessen en schaatsverhuur tijdens de kerstvakantie (ASV) en vanaf januari ook een naschools aanbod op de dinsdag- en vrijdagmiddag (TiO).

Het Schipperplein is openbaar terrein, dus je kunt er altijd gratis schaatsen. Er ligt een mooie ijsvloer, die door de gemeente wordt onderhouden. Tijdens de kerstvakantie worden er door ASV trainers voor kinderen schaatslessen aangeboden en kunnen er ook diverse soorten schaatsen gehuurd worden.

Dus kom met je schaatsen naar het Schipperplein en geniet van “Almere on Ice”.