Efmorfidis: “Schieten, lange hoek, klaar”

Geschreven door Redactie

James Efmorfidis kan met een goed gevoel terugkijken op zijn rentree in het Yanmar Stadion. De creatieve aanvaller zette vrijdag met zijn wissel de wedstrijd op z’n kop en wist in de slotfase een schitterende vrije trap binnen te schieten.

Naar aanleiding van zijn goede spel werd hij door de supporters voor de tweede keer op een rij bekroond tot ‘De 4 Linden Makelaardij’ Man of the Match.


Na lang blessureleed kon James Efmorfidis zijn kunsten weer tonen voor het eigen publiek. De 23-jarige vleugelspeler kwam na zeventig minuten in het veld. Efmorfidis was meteen dreigend en zorgde voor een aantal kansen. 


In de slotfase kreeg City na een overtreding op Efmorfidis een vrije trap die hij zelf nam. ,,Ik viel in en had niets te verliezen,” aldus de Man of the Match. ,,Dus ik ging achter de bal staan en ik dacht ‘schieten, lange hoek, klaar’.” 


Bij het vieren van zijn doelpunt was hij zichtbaar geëmotioneerd. ,,Deze wedstrijd voelt als een cadeautje voor mij. Ik ben blij dat ik weer belangrijk kan zijn voor het team. Toen ik vanochtend wakker werd hoopte ik op dit scenario en dat het zo uitpakt is extra mooi.” 

Foto: Ron Baltius / sportshots.pro

Onze Ambassadeurs