Wesly Bronkhorst is ambassadeur van de MAIN Energie Business Challenge 2020

Geschreven door Redactie

De voor een ‘Edison Pop’ genomineerde hitzanger, die 4 oktober jl nog een concert gaf in een uitverkochte Afas Live, gaat zich inzetten voor een goed doel en heeft zijn naam verbonden aan de MAIN Energie Business Challenge 2020.

Dit geweldige initiatief is een jaarlijks terugkerend evenement met als doel geld in te zamelen voor een jaarlijks te kiezen goed doel. De deelnemende teams zetten zich in om, door middel van het werven van sponsoren, als team zoveel mogelijk geld op te halen. Als tegenprestatie wordt, bijvoorbeeld, het logo van de sponsor op de auto van het team geplakt. 

De MAIN Energie Business Challenge wordt afgesloten met een driedaagse rit naar het buitenland. Hier wordt genetwerkt en vooral genoten. Op de derde dag van deze reis vertrekken wij naar Almere, alwaar de finish van de MAIN Energie Business Challenge zal plaatsvinden.

Dit zal een feestelijk onthaal zijn waarbij alle deelnemende auto’s worden getoond en waar tevens de cheque, met daarop de opbrengst, zal worden overhandigd.

De vorige editie waar Wesly nog als deelnemer de rally heeft gereden heeft uiteindelijk zo’n € 86.000,00 opgebracht voor Make a Wish. De Hit “Trots Op Jou” waarvoor Wesly de ‘BumaNL Award’ voor beste Nederlandstalige single 2018 heeft gewonnen, is sinds die editie het officiële lied van het evenement. 

Op 7 november zal de bestemming voor dit jaar gepresenteerd worden tijdens de lancering van De MAIN Energie Business Challenge 2020 bij Partycentrum Spotlight in Almere Stad. 


Onze krant nog niet ontvangen?