Modedansspektakel van By Maggie & Friends was een daverend succes!

Geschreven door Redactie

Afgelopen woensdag presenteerde By Maggie en Dansstudio Yvette de spectaculairste theatervoorstelling van het jaar! 

De voorstelling stond in het teken van de nieuwste kledingcollectie van By Maggie en de gaafste dansmoves van dansstudio Yvette. De theatervoorstelling was een uniek spektakel waarbij het publiek uit hun stoel werd getrokken van enthousiasme. 

Voor de show

Voor de show stonden er kraampjes met allerlei lekkernij, leuke mode items en accessoires en beauty producten van Friends van By Maggie. 

Zo presenteerde Katja's Taarten haar prachtige cupcakes voor maar 1 euro. Stonden er kledingrekken met de nieuwste kleding van By Maggie klaar en kon je genieten van gezonde bites. 


Combinatie van zang, dans en catwalk

Diverse modemerken mochten hun nieuwste kleding presenteren. Modellen liepen en dansten over het podium. Het was een schitterend optreden waarbij de mooiste kleding combinaties van By Maggie werden gepresenteerd. Diverse dansers in verschillende leeftijdscategorieën van Dansschool Yvette gooiden hun heupen los en lieten de zaal mee swingen op het noten van de muziek. 

Tijdens de show kwam Ruben Anthony optreden. Ook Ruben zorgde ervoor dat het publiek uit hun stoel kwam. Diverse kijkers mochten zelfs voor een paar nummers op het podium komen dansen. De theatervoorstelling was één groot feest. 

Tijdens de show waren er hele mooie prijzen te winnen. Je kon namelijk kans maken op een IXXY-ring, een Jeans van Red Button, waardebonnen eten en drinken van Finn+Rosita's, en een La Dame Nails fashionmanicure. De prijzen kon je winnen op stoelnummer.

Sponsoren & Friends

De show werd mede mogelijk gemaakt door alle sponsoren en friends van By Maggie. 

De show werd afgesloten met een daverend applaus vanuit het publiek. Fashion, dansen en na afloop kon je shoppen met je vriendin, zus, moeder of collega’s bij de afterparty met DJ.


Blijf op de hoogte

Wij hopen snel op een volgende editie en hopelijk ben jij er dan ook bij! Wil je op de hoogte gehouden worden van By Maggie & Friends? Volg By Maggie dan via de Facebookpagina en houd de website in de gaten. 


Onze Ambassadeurs