Skin care routine tips

Geschreven door Redactie

Ben jij het type dat elke ochtend wakker wordt, ongerust is en zoveel voor je huid wil doen? Heb je elke keer dat je in de spiegel kijkt, schuldgevoelens die aan je knagen?

Voor de meesten van ons begint en eindigt het leven met het plannen van onze huidverzorgingsroutine, het toevoegen en verwijderen van producten in onze winkelwagen totdat de zon stopt met schijnen. Hier zijn een aantal handige tips.


1. Organiseer je: Maak om te beginnen een lijst met huidverzorgingsproblemen die je daadwerkelijk hebt, bijvoorbeeld als je acne of pigmentvlekken hebt of donkere vlekken of gewoon een droge huid. Het is belangrijk om je huid te begrijpen en te begrijpen hoe deze zich gedraagt. Zoek naar producten met vitamine C erin, wat een superingrediënt is om je vlekken, saaiheid en elke ongelijkmatige teint te verwijderen.  


2. Ken je huidtype: Het is erg belangrijk om uw huidtype te begrijpen om in het juiste product te investeren. Hoe bepaal je dat? Heel eenvoudig, merk gewoon op hoe je huid goed aanvoelt als je wakker wordt. Als je een vette huid hebt, is het raadzaam om je te houden aan licht hydraterende producten die niet plakkerig zijn zoals serums. Mensen met een acnegevoelige huid wordt aangeraden producten met salicylzuur te gebruiken. Voor droge huidproblemen, zal hyaluronzuur de dag redden!  


3. Kies Hero-producten: Elimineer producten die maar één doel dienen, in plaats daarvan investeer in allrounders, vervang bijvoorbeeld Moisturizer door Serum. Een serum is een alleskunner die gemakkelijk kan voorzien in de behoefte van uw huid aan hydratatie, terwijl deze wordt voorbereid en een zachte, bedauwde afdronk achterlaat. De productformulering van serum heeft kleinere moleculen die samenwerken om de huid zo te penetreren dat gezichtscrèmes of vochtinbrengende crèmes dat niet doen. Ga voor de gezichtsserums die dermatologisch en klinisch zijn getest zijn.  


4. Budget: Het is belangrijk om financiële afbakeningen te plannen en te creëren, zodat uw huidverzorgingsbudget niet in de weg staat van andere belangrijke componenten van uw leven en levensstijl. Zoek niet alleen producten die multi-tasken, maar ook maximale waarde tegen een minimale prijs. Er zijn spelers die premium en effectieve huidverzorgingsproducten hebben gelanceerd, waardoor de beste huidverzorging op de markt toegankelijker wordt gemaakt door op voordelen gerichte producten aan te bieden tegen betaalbare prijzen. De sterke schoonheidsreferenties van het merk in combinatie met hoogwaardige ingrediënten maken het tot een aantrekkelijke speler in goedkope schoonheidsaankopen.  


5. Blijf positief en hydrateer: Degene die zei dat schoonheid alleen de huid diep is, verwees naar verbonden blijven met onze intrinsieke goedheid en rijkdom aan karakter. Hoewel het belangrijk is om te zorgen voor wat we op onze huid smeren, is het net zo belangrijk om onze geest te voeden met de juiste ingrediënten.