Energie van de Oogst maan

Geschreven door Redactie

Om rust en ruimte te maken voor het natuurlijke ritme dat bij de maan hoort, verbind je in deze workshop met de energie van de Oogst maan. Op 1 oktober is het volle Oogst maan.

In de trancereis laat je je leiden door de beelden en kwaliteiten die aan de Oogst maan worden toegeschreven. Die nodigen je uit om tot zelf-inzichten te komen. Bij de Oogst maan is het vinden van de grote lijn belangrijk.

Kleinigheden zouden eigenlijk geen invloed moeten uitoefenen op de loop der gebeurtenissen, maar is dat wel altijd zo in jouw leven? Wat is je oogst van dit moment? In ieder geval is het het zaad voor de oogst van volgend jaar. Heel belangrijk hierbij is dat je thuis kan komen, in jezelf en in de wereld. Dat is wat je straks meeneemt de winter in.

De innerlijk reis die jullie gaan maken bestaat uit kleurrijke beelden die je vertellen over de natuur en over je eigen pad. Aan het eind van de visualisatie maken we gebruik van een eenvoudige kunstzinnig-therapeutische techniek om vorm te geven aan wat je in de reis meegemaakt hebt. Daarna is er ruimte om te delen wat je beleefd en gezien hebt.

Neem als je die hebt je eigen meditatiekussen of matje/ kleed mee.
De workshop is op 30 september van 20:00 tot 22:00 uur. Een kaartje kost 15,00 euro

Voor meer informatie klik hier!







Onze Ambassadeurs